SAVARIA - Megyei Hatókörű Városi Múzeum

Transzformáció-sorozat 2024/2025 - jelentkezés


Regisztráció esetén, kérjük kattintson az alábbi gombra: JELENTKEZÉS

A foglalkozássorozatra kizárólag ezen regisztrációs adatlap kitöltésével lehet jelentkezni, amely elektronikus formában  2024. augusztus 28-tól 2024. szeptember 29-ig elérhető.
A jelentkezési felület 2024. augusztus 28. előtt nem aktív.


Transzformáció - SOROZAT
részvételi díj minden korosztályban: 4000 Ft/fő

A bérlet csak egyben érvényesíthető, a 6 alkalmas és helyszínes múzeumpedagógiai csomag nem megbontható! 

A múzeumpedagógiai sorozat foglalkozásait a 2024/2025-es tanévben 2024. szeptember 17. és 2025. május 16. között valósítjuk meg tagintézményeinkben.

A 2024/2025-ös tanévben a múzeumpedagógiai sorozat bérletében 6 helyszínen – Savaria Múzeum, Szombathelyi Képtár, Smidt Múzeum, Iseum Savariense, Vasi Múzeumi Látványtár, Vasi Skanzen – ajánlunk tematikus múzeumi foglalkozásokat kicsiknek és nagyoknak, 4-16 éves korig.

Telefonon és e-mailben, illetve 2024. szeptember 30-tól sorozat-regisztrációt nem áll módunkban elfogadni!

Kérjük a bérletet megváltó, illetve a foglalkozásokon megjelenő diákok, gyermekek pontos számát jelezzék felénk a jelentkezési lap kitöltése során!

Kérem minden esetben olyan kapcsolattartó email címet és telefonszámot adjon meg, melyen koordinátorunk bármikor elérheti  csoportjuk kapcsolattartóját!

Foglalkozásainkra nyitvatartási időben, péntekig tudnak időpontot igényelni. 
 

 

 

Ez a weboldal sütiket használ

Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Elengedhetetlen
Statisztikai és marketing
Kiválasztás engedélyezése Összes engedélyezése