e-documenta PANNONICA honlap bemutatása

Webinárium, web-szeminárium az e-documenta Pannonica honlapról
 
A Savaria Megyei Hatókörű Városi Múzeum a másik magyar projektpartnerrel, a MNL Vas Megyei Levéltárával közösen tartja 2020. június 30-án 10 órától azt a webináriumot, amelyen az érintett településeknek, az idegenforgalomban érdekelteknek, az oktatásban és a tudományos kutatásban érintetteknek bemutatja az a SIHU 123. számú interreges magyar-szlovén projekt eredményét, egy honlapot.
Az e-documenta Pannonica projekt honlapján 60 Mura menti szlovén és több mint 60 vasi település kulturális értékeiből találhatnak példákat. A webszemináriumon emellett az idegenforgalmi hasznosíthatóságra mutatunk be néhány példát.
A program interneten keresztül érhető el, várható időtartama 1 óra. A bemutatás magyar nyelvű. A kapcsolódáshoz linket küldünk a jelentkezők részére.
A webináriumot rögzítjük és később megtekinthető lesz a projekt honlapján – angol feliratozással is. A webinárium része az e-documenta Pannonica projektnek, amelyben a két jelzett magyar partner mellett szlovén részről vezetőpartner a muraszombati múzeum (Pomurski muzej Murska Sobota), partnerek a maribori levéltár (Pokrajinski arhiv Maribor), valamint a bellatinci idegenforgalmi iroda (ZTKS Beltinci).
Tájékoztatásul jelezzük, hogy a szlovén partnerek már szlovén nyelven megtartották a webináriumot.
Tisztelettel hívjuk Önöket – vagy képviselőjüket – a csatlakozásra, a részvételre.
Részvételüket, kérjük, az alábbi bejelentkezéssel erősítsék meg az alábbi linken, legkésőbb a kezdést megelőző 15 percig, melyen majd a webinárium is megtekinthető:
https://sihu123.webinarninja.com/live-webinars/392593/register?in_tok=d3fa2f3f-774d-4c6c-a1dd-67ce8f649f12
A résztvevők webes részvételét a program rögzíti.  A részvétel nem igényel kamerát és mikrofont. A webinárium végén néhány kérdés megválaszolására is lesz lehetőség, melyet chat ablakban lehet feltenni.
Örömömünkre szolgál, ha megtisztelnek részvételükkel!